Behandlingar

Vi erbjuder det mesta inom tandvård

Vi erbjuder ett stort antal behandlingar. Vi har specialister inom alla tandvårdens områden. Samtliga våra medarbetare är utbildade i Sverige.

Air flow

Med airflow avlägsnar vi ytliga beläggningar och missfärgningar från dina tänder på ett snabbt och smärtfritt sätt. Airflow ger en behaglig och fräsch känsla i munnen eftersom sprayen finns i flera olika smaker, bland annat jordgubbe och citron.

Amalgamsanering

Vi har upphört med att använda amalgam som fyllningsmaterial, med tanke på oro för hälsa och miljö. Vi hjälper patienter att sanera amalgam av olika anledningar, till exempel allergier.

Tandlossning

Vi hjälper till att behandla plack och tandsten, som kan leda till tandlossning om det går för långt. Vi skrapar bort tandstenen med speciella instrument.

bettskena

Bettskena

En bettskena används nattetid. Indikationer på att man kan behöva bettskena är reaktioner på stress som exempelvis tandgnissling och spänningshuvudvärk på morgonen. Vänd dig till oss om du behöver mer information om bettskenor.

Kirurgi

Vi kan även genomföra en rad olika tandkirurgiska ingrepp. Visdomstands och rotrestkirurgi, rotspetskirurgi, implantatkirurgi, benaugmentation med mera.

Rotbehandlingar/rotfyllningar

En rotbehandling genomförs när man bakterier har kommit in i tanden och spritt sig ner i tandroten. En rotbehandling innebär att man gör rent i tanden och sedan fyller igen den.

Utöver detta så erbjuder vi även ansiktsbehandlingar med botox och stylage fillers, estetisk tandvård, Inman Aligner-tandreglering, kronor och broar, tandblekning/tandsmycken och många andra kvalitativa behandlingar. 

tandvärk

Vi ger dig ett nytt vackert leende med specialanpassade tandimplantat!